2019 Astrološki godina sudbinskih veza

OVAN:
2019 će po mnogo čemu biti specifična. Ispred vas će se otvarati razne mogućnosti i biće mnogo pogrešnih i pravih puteva. Mnogo važnih odluka ćete morati sami da donesete, mnogo greški od ranije ćete biti u prilici da popravite. Zato budite hladne glave i mirnog srca. Već na početku godine otvoriće vam se mogućnost za put u inostranstvo. ponuda će biti toliko primamljiva da ju je teško odbiti. zvezde kažu da bi ipak bilo bolje da tu ponudu odbijete. Iako će sve do leta izgledati da ste pogrešili u odluci, tek tad ćete shvatiti da ste doneli dobru odluku. Rezultati višemesečnog rada i ulaganja u projekat za koji ste mislili da je propao konačno će se pokazati kao pravi poslovni potez. Sve do jeseni posao će ići uzlaznom linijom a onda može uslediti jedan mali poslovni promašaj. Ništa strašno, gurajte dalje. Iskustvo više u vašem životu. Pred sam kraj godine opet ćete imati neku ponudu za zajednički posao sa starim znancem. Odgovor je opet da se u to ne upustate. Najbolje rezultate postižete sami. Emotivni život u ovoj godini obilovaće sitnim radostima i sitnim razočarenjima. Osobe koje imaju dugu vezu bi trebalo da obrate pažnju na sedmi mesec jer tad će trebati mnogo razumevanja za jedan neočekivan potez bliske osobe. Nadamo se da će razum nadvladati uzburkale emocije. Posle tog kritičnog perioda slade mirni dani sa puno lepih trenutaka na jednom kratkom putovanju. Za one koji nisu u vezi ova godina neće doneti neku bitnu promenu. Zdravstveno stanje će biti sasvim korektno skoro cele godine. Postoji mogućnost negde na početku jeseni za jednu alergijsku reakciju ali ona se može izbeći. Tokom desetog meseca povedite malo više računa na situaciju u saobraćaju u jednom nepoznatom gradu.

BIK:
Zvezde vam na poslovnom planu neće biti naklonjene početkom godine. Postoji realana opasnost da izgubite posao za koji ste se toliko vezali iako nije dobro plaćen a uslovi rada su teški. Razmislite dobro da li je pametno ulagati toliko energije u nešto što će pre ili kasnije pući. Možda je ovo zgodna prilika da odlučno krenete u nove izazove jer život krije mnoga iznenadjenja. Ako napustite taj posao uslediće period koji je težak ali već na jesen se stvaraju uslovi za otpočinjanje nečeg novog i nepoznatog. Samo napred sve govori da će to biti pravi izbor i da ćete tek tad shvatiti koliko je prošli posao bio i ružan i malo plaćen. Naravno nikad se ne treba opustati. Pogotovu nemojte preterano žuriti sa proširenjem poslova. Sve u svoje vreme. Na ljubavnom planu će već u rano proleće uslediti veliko razočarenje u osobu kojoj ste toliko verovali. Jedna sasvim slučajna situacija će vam otvoriti oči i sami sebi ćete se čuditi kako do sada niste sve to primetili. Naravno, da vam tih nekoliko dana neće biti lako ali vreme leči sve. Leto će doneti jednu burnu ali kratku vezu koja će vam izgledati kao nešto što ste sanjali. Zato san treba da ostane samo san. Tek u kišnim jesenjim danima sledi susret kod starog prijatelja sa osobom koju dugo niste videli. Svi uslovi su tu da taj susret preraste u nešto sasvim ozbiljno. Ta osoba odavno gaji prema vama neka nežna osećanja i vrlo ste sličnih pogleda na mnoge stvari a da to niste ni znali. Zdravlje će biti promenljivo. U drugom mesecu možete zakačiti ozbiljnu virusnu infekciju koja se mora lečiti. Ipak sve će se dobro završiti. Leto može doneti problem sa povredom zgloba zato budite jako oprezni na početku sedmog meseca. Bilo bi dobro da prekontrolišete krvnu sliku. Nešto sa imunitetom nije u redu.

BLIZANCI:
Stvaraju se uslovi da konačno nagomilane dugove i finansijske probleme bar donekle rešite. Naime vrlo je moguće da već posle nove godine sretnete starog prijatelja, može to biti i školski drug koji se vratio iz inostranstva. Ta osoba planira da otvori neki posao ovde i predložiće vam da vi budete njegov saradnik. Uslovi koje će vam predložiti na prvi utisak neće izgledati sjajno ali u svakom slučaju ništa ne možete izgubiti a mnogo možete dobiti. To vam je prva šansa. Drugu šansu ćete imati ako se prihvatite jednog pomalo rizičnog posla ali koji može doneti sigurnu zaradu. Bar nešto od toga morate prihvatiti i sledeću novu godinu ćete sigurno dočekati sa mnogo više optimizma. Dizanjem novih kredita samo sebi pogoršavate i onako nezavidnu situaciju. Vreme je da krenete u drugom pravcu. Ljubavni problemi koje već duže vučete za sobom kao veliki teret će se rešiti sa zadnjim topljenjem snega. Naravno, to neće biti ono što ste želeli ali sve je bolje od jedne neizvesnosti koja vas je svakodnevno lomila. U vašem širem okruženju postoji osoba koju ne primećujete a ona toliko toga lepog o vama govori. Na jednom neobičnom i neprijatnom mestu ćete razmeniti nekoliko rečenica i vrlo je moguće da se ponovo vidite. Ukoliko do novog susreta dodje otvara se mogućnost za jedno kratko putovanje u neko planinsko mesto. Na tom putovanju vaše srce će biti opčinjeno dobrotom i pažnjom te osobe. Pamet u glavu. Dugo već imate nekih sitnih zdravstvenih problema kojima ne pridajete poseban značaj. Možda bi trebalo na vreme da se sa njima pozabavite, pogotovu ako vam neko iz familije boluje od iste bolesti. Naravno da to nije ništa opasno ukoliko ozbiljno shvatite signale koje vam telo šalje. U letnjim mesecima se može desiti da imate jedno trovanje pokvarenim proizvodom. Zato čitajte datume na pakovanju.

RAK :
Već dugo vremena niste zadovoljni poslom koji obavljate. U stvari više niste zadovoljni kolegama sa kojima radite. Postoji mogućnost da u trećem mesecu dobijete premeštaj na drugo radno mesto u okviru iste firme. Dobro razmislite pre nego što donesete odluku jer vas na tom mestu mogu dočekati još gore osobe a plata je slična. Negde krajem leta postoji mogućnost da dobijete neočekivano neko malo nasledstvo ili neki novčani iznos izvan zemlje u kojoj živite. To sa sobom uvek nosi mnogo razmišljanja. Izbegavajte da se družite sa osobom koja se iznenada pojavila u vašem životu jer je spremna da vas navuče na tanak led. Razmislite o ulaganju dela nasledstva u jedan mali posao koji će donositi malo novca ali će imati mogućnost napredovanja. Ne razmišljajte o otkazu jer to nebi bio dobar potez i pored toga što vam se posao smučio. Vi ste emotivna osoba i dovoljna je sitnica da vam pokvari vaša očekivanja koja skoro nikad nisu u skladu sa realnošću. Naučite da ljude ne slušate već da gledate njihove postupke. Jedna osoba o kojoj niste imali baš sjajno mišljenje pokazaće se u pravom svetlu onda kada vam bude teško. Sredinom proleća slede nova ljubavna razočarenja a leto će doneti kratku, burnu avanturu zbog koje bi se mogli gorko kajati. Najbolje bi bilo ako je moguće da to izbegnete. Jesen odnosi vaš emotivni život u mirnije vode i kraj godine ćete dočekati sa mirom u srcu. Već u prvom mesecu postoji mogućnost jedne nimalo prijatne povrede od oštrog predmeta. To se može izbeći ukoliko budte više pažljivi. Problemi sa gojaznošću vas prate kao senka. bilo bi dobro da pokušate da promenite način ishrane i da se malo više krećete. Leto će doneti jednu kožnu infekciju za koju će trebati pomoć lekara. Kraj godine može doneti stomačne probleme. Ništa opasno.

LAV:
Već sa prvim prolećnim danima može se desiti da vam osoba koju površno poznajete ponudi neku poslovnu saradnj koja ima veze sa politikom. Niste u situaciji da birate imajući u vidu da se nalazite u vrlo nezahvalnom položaju. Ipak dobro razmislite i precizirajte vašu buduću sradnju ukoliko prihvatite ponudu da se kasnije ne desi razočarenje. Razišljali ste i o odlasku u inostranstvo ali tu nemate nikakve garancije i to sigurno nije nešto što vredi truda. Sredinom leta očekujte jedan veći finansijski izdatak koji može nastati kao posledica neke elementarne nepogode ili kvara na elektro instalacijama. Budite jako obazrivi. Jesen će za one koji nisu prihvatili politički angažman otvoriti vrata jednom privatnom poslu koji jeste težak ali je dobro plaćen i mogao bi otvoriti još neke dodatne aktivnosti. Nekako ste ušli u ritam svakodnevnih stvari koje nisu dobre za vezu. Porebno je malo osveženje. Voljena osoba vam to pokušava na diskretan način staviti do znanja ali vi kao da to ne čujete ili ne želite da čujete. Jedno kratko putovanje bi vam puno značilo, bar na nekoliko dana. Upoznaće te osobu koja će vam se činiti vrlo zanimljivom ali bi bilo dobro da se ne upustate u neke bliže odnose sa njom. Kada najmanje budete očekivali a to je početkom jeseni prilikom posete nekom u bolnici upoznaćete osobu iz sveta zdravstva koja će vam pomeriti pamet. Vrlo je moguće da oni koji nisu bili u vezi ovog puta budu ozbiljno zaljubljeni. Obratite pažnju na jedan mladež koji se nalazi sa leve strane i pratite njegovo kretanje. Izbegavajte preveliko izlaganje suncu koje vam može napraviti velike probleme. Čuvajte se elekričnih uredjaja i mašina sa kojima dolazite u dodir jer vam negde u devetom mesecu preti opasnost od strujnog udara. Srećom sve će se dobro završiti. Imunitet vam je na zavidnom nivou.

DEVICA:
Vaša sklonost ka umetnosti u ovoj godini može konačno doneti neke značajne rezultate. Srešćete osobu krajem zime koja će biti oduševljena vašim delima i pokazaće vam put kako da tu vašu ljubav i unovčite. Spojiti lepo i korisno je san svakog čoveka. Naravno da nebi bilo dobro da sad poletite visoko i da zapostavite posao od koje živite. Ovo je samo mala šansa da ono što volite konačno donese i neku zaradu. Razmišljate o velikom sredjivanju životnog prostora a za to vam treba mnogo novca. bolje odustanite od velikih stvari nego da se zadužite novim kreditom. Krajem leta otvoriće vam se mogućnost da na jednom neiskorišćenom parčetu zemlje zaradite nešto jer to baš odgovara jednom biznismenu za njegove poslove. trebalo bi to da prihvatite. Vaša preterana analitičnost svega i svačega vam često stvara probleme. Trebalo bi da se opustite i uživate u životu jer niko nije savršen pa ni vi. Zato ne očekujte ni od voljene osobe da je bezgrešna. Nije svaka izgovorena reč plod nekog unutrašnjeg emotivnog stanja, ponekad je ona plod nesmotrnosti i neodmerene izjave. Na jednom kratkom letovanj ćete baš uživati i vaša veza će ponovo biti puna ljubavi i razumevanja. Za one koji su slobodni dobra vest je da će u toku osmog meseca sresti osobu zbog koje će sunce drugačije sijati. Ružna vest je ta da će to kratko trajati kao i sve letnje ljubavi. Jesen će doneti neku nakupljenu setu koja je prolaznog karaktera. Sve u svemu jedna solidna godina na ljubavnom planu. Osim nekih bespotrebnih nerviranja kojima su osobe rodjene u ovom znaku sklone sa zdravljem ne bi trebalo da u ovoj godini imate većih problema. Naravno biće tu poneka infekcija disajnih puteva ali sve je to beznačajno i bezopasno. Ono na šta bi trebali da obratite pažnju u letnjim mesecima to su ujedi insekata.

VAGA:
Vama se čini da svaka godina koja dolazi donosi mnogo problema a nizta lepo. U stvari vi svojom neodlučnošću prizivate neuspehe i nevolje. U životu se poslovni potezi moraju vući odlučno i u pravom trenutku. Rizik od pogrešnog poteza uvek postoji kao što postoji i šansa da poslovni poduhvat uspe. Ukoliko ste stalno sumljičavi i neodlučni to tek sigurno ne može doneti ništa novo. U ovoj godini će vam se ukazati dve izuzetno dobre prilike. Za one koji su rodjeni noću u ovom znaku kraj proleća otvara vrata jednog tako dobrog posla o kome mnogi sanjaju. Trba samo odlučno krenutu napred. Početak jeseni pripada onima koji su rodjeni danju u ovom znaku. Taj posao nosi sa sobom mnogo putovanja ali je dobro plaćen i treba ga prihvatiti. Ova godina za znak u kojem ste rodjeni nije baš pogodna za ljubav. Više je pogodna za kratke i burne ljubavne avanture. Već u novogodišnjoj noći se može razbuktati tolika strast da bi ste zbog toga mogli navući sebi na vrat neke probleme. Problem kod vas je što se vi lako zaljubite ali već posle nekoliko dana razmišljate da li je ta osoba prava za vas. Zbog preteranog razmišljanja propuštate priliku da uživate u ljubavi. zbog toga te veze brzo pucaju i brzo se završavaju. Možda bi eventualno mogla da se desi neka ozbiljna veza sredinom desetog meseca za osobe koje su rodjene u jutarnjim satima. Naravno, sve se to može promeniti ukoliko promenite sebe. Tokom cele godine imaćete sitnih zdravstvenih problema koji su najpre posledica nekvalitetne ishrane i fizičke neaktivnosti. Pratiće vas problemi sa varenjem koji će naročito biti izraženi negde na kraju proleća i početkom leta. Kritični dani u saobraćaju su prva tri dana jedanaestog meseca i tad svarno morate biti jako obazrivi, staloženi i pažljivi.

ŠKORPIJA:

Godina koja dolazi doneće neke nove problematične situacije sa finansijama. Vrlo je moguće da se desi već na početku godine neki neplanirani izdatak od kojeg se dugo nećete oporaviti. Jedina dobra strana u tom periodu je što su vam baz u tom lošem periodu naklonjene igre na sreću. Pokušajte iskoristiti taj trenutak za ublaživanje posledica. Na poslu imate jednu osobu koja zaista sve čini da vam zagorča život iako za to nema pravog razloga. Budite oprezni i ne poveravajte vaše tajne pred svakim. Ukazaće vam se šansa da konačno dobijete posao u struci ali imajući u vidu da je to na odredjeno možda bi bolje bilo ne upustati se u neizvesnu priču. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Jedan poznanik iz kraja će vam predložiti saradnju koja podrazumeva da uložite deo novca do kojeg bi došli prodajom neke nekretnine. To nipošto ne prihvatajte. Za vas nailazi perod koji će obilovati nežnostima i razumevanjem. Ovo je godina u kojoj će mnogi koji su duže u vezi stupiti u brak. To ćevam mnogo značiti. Probleme koje imate mnogo lakše je rešiti u dvoje. Za one koji su slobodni već sa prvim lalama sledi poznanstvo koje će vam otvoriti oči i tek tad ćete shvatiti kako o nekome ne treba donositi mišljenje pre nego što tu osobu dobro upoznate. Krajem leta može doći do nekih sitnih, bespotrbnih svadja koje neće ugroziti stabilnost vaše iskrene veze. Jesen će povratiti poverenje i sve će biti u najboljem redu. Početak godine biće sa čestim virusnim infekcijama. Oblačenje vam nije u skladu sa vremenskim prilikama i to će dodatno stvarati zdravstvene probleme. Oni koji su rodjeni pred jutro mogu čak i dobiti upalu plća koju će morati lečiti više nedelja. Na sreću to se može izbeći. Čuvajte se povreda od oštrih predmeta u toku leta.

STRELAC:
Uporno pokušavate da dodjete do velikog novca preko noći. Zato upadate u rizične poslove sa rizičnim ljudima i iz svega toga izadjete duboko razočarani. Onda su vam svi krivi samo vi ste ispravni. Razmislite da li je baš tako. Ova godina će vam razbiti te pogrešne zablude. Svi teško žive i to nije ništa novo. Ali pokušajte shvatiti da novac nije sve u životu, bez njega se ne može ali i sa njim je neko nesrećan. Poslušajte savet drage osobe koja pokušava sputati vaše rasipanje energije. Za početak prihvatite posao koji već u drugom mesecu čeka na vas. Budite realni i postavljajte sebi male ciljeve tako ćete biti zadovoljni i spremni za veće izazove. Ne zanosite se odlaskm u neku susednu zemlju, prosto vi nista ta osoba koja sve to može izgurati a cveće ne cveta nigde. Krajem jeseni očekujte probleme u krugu porodice koji se mogu rešiti samo hladnom glavom. Za vas je velika sreća što imate šanse da u petom mesecu sretnete jednu divnu osobu koja će sve vaše probleme potpuno razumeti i pomoći vam da ih rešite. Morate nekom verovati i upravo vam zvezde šalju tu divnu osobu koju iskreno možda i niste zaslužili. Vreme će učiniti da svoju malo uvrnutu narav dovedete pod kontrolu a sve to će vam biti lakše uz osobu koja vam želi dobro i koja vas iskreno voli. Zdravlje vam je promenljivo. Mnogi problemi su posledica stresa kojim sebe izlažete svakodnevno. Uz sve to ponekad preterate u alkoholu i eto dodatnih problema. Ono na šta treba posebno da obratite pažnju je nivo šećera u krvi, pogotovu ako vam je neko u familiji već bolovao od te bolesti koja je tiha i neprimetna. Vrlo je moguće da krajem godine ako ne budete vodili računa imate problem u saobraćaju zbog leda na kolovozu.

JARAC:
Pred vama je jedna godina u kojoj možete mnogo toga postići na poslovnom planu. Jednostavno otvaraće vam se vrata i na koja niste kucali. Morate napraviti redosled želja i u skladu sa tim donositi važne odluke. Ukoliko ovu godinu ne iskoristite na najbolji mogući način slede vam veliki finasijski problemi. Malo će vam stvarati problem što su to uglavnom poslovi kojima se niste do sada bavili ali ne brinite zbog toga niko kad je počinjao nije sve znao. Samo je poterbno odlučno zagaziti u posao koji vam najviše odgovra a to je u svakom slučaju neka vrsta trgovine. Niste ni sanjali da za to imate dosta dara. Svi su izgledi da će vam posao krenuti ali da nikako ne dozvolite jednoj osobi sa kojom ste rodbinski povezani, da vam se umeša u posao. Ako to izbegnete zvezde su na vašoj strani. U ljubavi nećete baš imati mnogo sreće ali je to možda i bolje jer bi vas emocije ometale u donošenju sudbonosnih životnih odluka što se tiče posla. Srešćete osobu na nekoj proslavi kod rodjaka koja će vam izledati mnogo zanimljivija nego što zaista jeste. Najbolje bi bilo da se ta veza završi kao jedna vrela avantura i ništa više od toga. U suprotnom bi se stvari mogle jako iskomplikovati. Doduše postoji jedna osoba u neposrednoj blizini koju ne primećujete ali koja je jako zainteresovana za vas. Zdravstveno stanje na početku godine će biti jako problematično. Serija virusnih infekcija će vam totalno oslabiti imunitet. Nije isključeno ni kratko bolničko lečenje za one koji su u srednjim godinama. Na sreću sa prvim prolećnim danima vaša volja i snaga će pobediti i vi ćete ponovo biti puni energije i volje za životom. U stvari kod vas je najveći problem hronična upala grla koja sve ostalo isprovocira. Pokušajte se malo zdravije hraniti.

VODOLIJA:
2018. godina je vreme da se stane na loptu. Mnogo toga ste hteli, mnogo toga započeli a malo toga završili. Nije dovoljno samo raditi treba napraviti plan i u skladu sa tim se ponašati. Vi uvek očekujete da će se neko čudo desiti i da će posao koji nikako ne ide jednom krenuti. Iskreni budite prema sebi i ono što ne ide to odbacite i krenite u nove poduhvate. Imate već dva poslića koji bi vam u narednom periodu mogli obezbediti pristojnu zaradu. Njih treba razvijati i proširivati. Krajem leta vas čeka jedan sudski proces koji vam stoji kao kamen na srcu. Dobro je da se to jednom završi. Jedan školski drug će zatražiti vašu pomoć jer se nalazi u velikom problemu. Ako ikako možete pomozite mu jer dodro se dobrim vraća. Na emotivnom planu vas čeka jedan bolan raskid sa osobom za koju ste mislili da je rodjena za vas. Svaka istina je bolja od laži i zavaravanja. Bilo bi bolje da se ta veza završila na neki drugačiji način ali šta je tu je. Život je pred vama i on će doneti još mnogo lepih trenutaka. Za one koji su rodjeni u večernjim satima moglo bi se desiti u toku leta da dodje do jedne jako neprijatne situacije pošto ćete kasno saznati da je osoba za koju ste zainteresovani u braku. Pokušajte tu situaciju razrešiti na civilizovan način. Tek sredinom jeseni se stvaraju povoljni uslovi za neke vedrije ljubavne trenutke. Početkom proleća može se desiti da imate u porodici teškog bolesnika ili čak i smrtni slučaj. to će vas prilično uzdrmati i vaš osetljivi organizam će biti u velikoj psihičkoj krizi. Uz sve to može se desiti tokom sedmog meseca da imate i problem sa infekcijom očiju. Srećom sve će se to rešiti na najbolji mogući način.

RIBE :
Vaša poznata energija na početku godine će oslabiti i bićete u poslovnoj krizi. Imaćete utisak da sve čega se dohvatite propada.To naravno nje tako nego će se samo izredjati par neuspeha i vi ćete se pokolebati. Ipak vaša unutrašnja snaga će vam vratiti ideje i snagu za nove izazove. Možda je i dobro što se vaš posao okončao na takav način jer ga se drugačije ne biste još dugo otarasili. Već kad lipe budu u cvatu otvoriće vam se takav posao o kojem ste sanjali još u detinjstvu. Tad će vaš vedar duh doći do punog izražaja i bićete ominjeni u poslovnom svetu u koji ste na brzinu zakoračili. Prepustite se osećanjima i ona će vas ovog puta odvesti pravim putem. Naravno, to ne znači da sebi možete dopustiti rasipanje novca koji nije uvek lako zaraditi. Na tom novom poslu ćete upoznati osobu koja će vam dosta pomoći i tad će vam sečiniti da to može prerasti u nešto mnogo više od poslovne saradnje. Dogadjaji koji će uslediti će vam pokazati da ljubav i emocije ne idu zajedno. Spletom nekih čudnih okolnosti prilikom kupovine nečeg nebitnog upoznaćete osobu koja će vas ispočetka nervirati ali svaki sledeći susret doneće dublje poznanstvo. Ta osoba bi mogla imati bitnu ulogu u vašem životu narednih meseci, mada nije realno očekivati da to postane nešto što bi moglo prerasti u ozbiljnu vezu. Za one koji su u braku sledi jedan jako nezgodan period u petom išestom mesecu. Na sreću to se može prebroditi. Malo se krećete, sportom se ne bavite a hrana vam je strast. Zbog svega toga problemi sa masnoćom u krvi i povišenim pritiskom mogu sredinom godine napraviti zdravstveni problem. Zato već početkom godine uradite pregled krvi i mokraće i boljom ishranom i povećanom fizičkom aktivnošću sprečite probleme koji mogu nastati. zena

Izvor: žena-astrofon

Zithromax for sale